Esplugues encendrà els llums de Nadal divendres 2 amb una festa a la plaça Catalunya

Més de 50 carrers i espais lluiran elements decoratius.

Esplugues començarà a viure l’ambient nadalenc aquest divendres 2 de desembre, quan s’encenguin les llums que donaran color i animació al municipi durant més d’un mes. A més de 50 carrers i espais públics –els principals eixos comercials i espais emblemàtis, com el Museu Can Tinturé, el Casal Robert Brillas i la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues lluiran els tradicionals arcs amb figures geomètriques, elements decoratius propis d’aquestes dates (avets, regals, cèrvols…) i arbres engalanats.

Alguns elements es podran fer servir també de photocall, com el podi d’esquí situat davant del Museu Can Tinturé (foto gran), els ninots davant del Casal Robert Brillas i l’arc al costat de l’Espai Baronda.

La despesa de les llums de Nadal, que serà de tipus led i de gran eficiència, només significarà el 0,32% del cost anual en enllumenat públic.

L’encesa oficial tindrà lloc a les 18 hores de divendres, amb una festa a la plaça Catalunya, que comptarà amb la presència del grup d’animació infantil Els Atrapasomnis. La mateixa tarda s’hi obrirà també el Túnel de la Il·lusió, un espai per als infants ple de sorpreses, que estarà obert fins al 4 de gener amb tres sessions diàries: a les 18, les 19 i les 20 hores.

Amb aquesta activitat, Esplugues donarà el tret de sortida a un ampli programa d’activitats nadalenques i de Reis, que tindrà el lloc neuràlgic a la plaça Catalunya i en què no faltaran les organitzades per les entitats, com Pastorets (companyia del mateix nom) i Pessebre Vivent (Centro Cultural Andaluz Plaza Macael). En aquest enllaç podeu veure algunes de les activitats: https://www.esplugues.cat/nadal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.