image

Es tracta del doble de la partida del 2013, que va facilitar 16 llocs de treball.

[ElPeriodico.cat] L’Ajuntament d’Esplugues destinarà aquest any 260.000 euros, el doble que l’exercici anterior, a la contractació de persones desocupades de la ciutat, segons ha informat el consistori mitjançant un comunicat.

Els diners es destinaran a finançar sis mesos de sou i Seguretat Social a les empreses que contractin persones parades d’Esplugues durant almenys un any, una mesura que va permetre el 2013 la contractació de 16 persones.

L’ajuntament ha optat per aquesta fórmula en detriment dels habituals plans d’ocupació de sis mesos per fer tasques municipals perquè significa una oportunitat perquè les persones contractades es quedin a l’empresa, segons fonts municipals.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, considera que «si ara som capaços de generar contractes d’almenys un any, esperem que la sortida de la crisi que els experts vaticinen ajudi a consolidar aquestes contractacions».

Com a novetats d’aquest any, les persones contractades han de tenir com a mínim tres mesos d’antiguitat a l’atur i tenir un any de residència a Esplugues.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.