#Esplugues dedica una exposició a la ceràmica del 1714

20140527-094615.jpg


[Europa Press] El Museu Can Tinturé d’Esplugues de Llobregat acollirà entre el 14 de maig i el 12 d’octubre una exposició sobre la ceràmica característica dels habitatges del 1714, amb motiu de la celebració del Tricentenari del final de la Guerra de Successió.

Segons informa l’Ajuntament, l’exposició ‘La ceràmica en les cases de 1714’ permetrà als visitants conèixer algunes de les peces que integraven les vaixelles, les cuines i els menjadors del segle XVIII.

L’exposició es completa amb un recorregut per les 22 cases que conformaven el nucli urbà d’Esplugues del 1714 i amb les conseqüències que la Guerra de Successió va tenir per al municipi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.