Esplugues.com donarà suport tecnològic a les entitats sense ànim de lucre que acreditin finalitats socials dins de la ciutat d'#Esplugues

20130626-123913.jpg

Trobem necessari en aquests temps difícils contribuïr a la millora de la tasca comunicativa de les entitats amb finalitats socials a Esplugues

Mitjançant els nostres coneixements tecnològics a internet, i les xarxes socials, posem a disposició de les entitats el nostre sistema d’Integració Web 2.0, amb tecnologia WordPress, que inclou web auto-actualitzable, sincronització de continguts amb la nostra publicació, enllaç automatitzat amb facebook i twitter, i correu electrònic entre d’altres beneficis.

En la primera fase d’implantació seleccionarem cinc entitats que ens manifestin per correu electrònic el seu interés per provar el nou sistema i, sense cost, els implantarem i posarem a prova el nou sistema que ja ha donat els primers bons resultats. Havent avaluat l’experiència, volem obrir el sistema a la resta d’entitats.

Preveiem dues formes, o modalitats d’implantació. La principal és completament gratuita, on el sistema s’hospeda sota www.esplugues.com/nomdelentitat, i la segona, de pagament, per aquelles entitats que requereixin expressament d’un domini associat i una quota d’espai o serveis de transferència superior a la versió gratuïta.

Les entitats interessades poden escriure’ns a iban@esplugues.com.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.