Esplugues celebra la Nit dels Museus i la Nit Esotèrica dissabte 18 de maig

imageEls Museus d’Esplugues ho celebraran amb un ‘videomapping’ basat en rajoles modernistes

[Ajuntament] La nit del 18 de maig, els astres s’alineen perquè la Nit Esotèrica i la Nit dels Museus coincideixin en temps i espai. Les espurnes dels Boiets Esquitxafocs i el Toc de Foc de la Bòbila encendran l’acte més esperat de les Festes de Primavera d’Esplugues, a les 21 hores, seguit del correfoc per a adults amb Boc de Biterna, que enfilarà pel carrer Església fins al carrer Montserrat, moment per endinsar-se als jardins de Can Tinturé. Allà estaran esperant els números, les runes celtes i les tarotistes.

Aniversari a la Nit dels Museus

Com en més de 40 països d’Europa, les portes dels museus de la ciutat també estaran obertes a tothom en la Nit dels Museus. A més, el Museu Can Tinturé compleix 10 anys i ho celebrarà projectant el ‘videomapping’ La màgia de les rajoles, en què les rajoles de mostra exposades al museu cobraran vida i construiran sanefes sobre la façana, gràcies a un efecte òptic ple de color. Només hi ha dos passis de cinc minuts (23 i 23.30 h.). I al museu veí de “La Rajoleta”, antiga fàbrica Pujol i Bausis, hi haurà una activitat teatralitzada.

Música fins passada la mitjanit

La banda sonora d’aquest escenari misteriós la posaran els concerts a la plaça Pare Miquel a partir de les 22.30 hores. D’altra banda, al parc de les Tres Esplugues, Boc de Biterna també tenen un concert preparat, a les 23.30 hores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.