Les inscripcions, a partir del 7 de maig. L’Ajuntament fa un esforç per mantenir els ajuts econòmics a les famílies amb menys recursos.
 

25 d’abril de 2012

Activitats a la natura, casals per aprendre un munt de coses, campus per perfeccionar la pràctica d’un esport, tallers per desenvolupar les habilitats artístiques…, tot això i més inclou la nova edició de l’Espluestiu, el programa impulsat per l’Ajuntament i diferents entitats d’Esplugues adreçat a infants i joves un cop acabat el curs escolar. L’objectiu és doble: omple de valors educatius el temps de lleure d’infants i adolescents, i facilita la conciliació familiar durant el juliol, un mes on la població escolar fa vacances mentre que molts pares i mares estan treballant.

Els detalls del programa els trobareu al web municipal www.esplugues.cat i en la publicació que, com cada any, arribarà a totes les bústies de la ciutat. La principal característica és l’àmplia varietat de l’oferta: des dels casals d’estiu (d’una a cinc setmanes) que es fan a diverses escoles fins a la colònies i campaments organitzats per les entitats de lleure juvenil, a més de campus organitzats per clubs esportius,  i tallers de música i pintura a l’Espai Municipal de les Arts. Enguany, com a novetat, s’amplia l’oferta per als joves amb 2 casals joves: un a l’Espai Jove Remolí i un altre al Casal de Cultura Robert Brillas. I el Centre Cultural L’Avenç s’afegeix a l’oferta amb un casal de teatre.

Com als darrers anys, també hi ha activitats esportives adreçades a la gent gran, així com un casal per a persones amb discapacitat, previst per a les primeres setmanes del mes d’agost.

Les inscripcions als Casals municipals tindran lloc durant la setmana del 7 a l’11 de maig. L’oferta d’Espluestiu ha anat augmentant any rere any, degut a la bona acollida de la ciutadania. Enguany s’han previst més de 1.500 places.

Esforç en beques

A més de l’oferta variada i de qualitat, una de les claus del seu èxit són els ajuts que facilita l’Ajuntament perquè les famílies amb menys recursos no se’n quedin fora. L’Ajuntament ha fet enguany un esforç per mantenir les beques, que es podran sol·licitar durant el període d’inscripció i que van destinades a famílies que portin més d’un any empadronades. Les que hagin rebut beca durant el curs escolar, no caldrà que hi adjuntin de nou la documentació, a no ser que hagi canviat la situació familiar.

EspluEstiu 2012

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.