Esperant l'arribada dels Reis d'Orient

Del 2 al 4 de gener, els Jardins de Can Tinturé acolliran el Campament Màgic d’en Fanguet, tot esperant l’arribada dels Reis. En aquest espai, els nens podran participar en diverses activitats lúdiques i lliurar les seves cartes als patges. Paral·lelament, el Poliesportiu Municipal de Can Vidalet acull el Parc de Jocs de Reis, amb tota mena de jocs per passar-s’ho bé en família.

Dijous 5 al matí, per escalfar motors, es farà la representació ‘En Fanguet i els Tres Reis’, als jardins del Museu Can Tinturé a les 12 hores. L’escudeller reial serà també l’encarregat de donar la benvinguda als tres Reis d’Orient, a les 17.30 hores a la plaça de Catalunya, des d’on s’iniciarà, mitja hora més tard, la tradicional cavalcada, que finalitzarà a la rambla Verge de la Mercè, de 20 a 20.30 hores.

Recorregut Cavalcada de Reis: El seguici té com a punt de partida la plaça Catalunya i a continuació enfilarà per av. Cornellà, av. Isidre martí, carrers Àngel Guimerà, Nou, Laureà Miró, Josep Anselm Clavé, plaça Sant Lluís Gonzaga, Lleialtat, Enrique Tierno Galván, av. Ciutat de l’Hospitalet, Jocs Florals, Molí, Cedres i Serra del Cadí.

L’arribada a la rambla Verge de la Mercè està prevista a partir de les 20h.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.