Després que el passat 15 d’octubre de 2016 tingués lloc a L’Avenç la XVI NOCHE OCHENTERA © per celebrar el V Aniversari de la creació de la Comunitat Virtual i Presencial OCHENTER@S © les juntes directives de L’Avenç i de l’associació d’implantació estatal “Ochenteros” ja estan treballant per a la celebració de la dissetena edició d’aquesta festa revival d’una sessió de discoteca de les dècades dels 70 i 80.

Des de la I NOCHE OCHENTERA © que va tenir lloc el dissabte 11 de febrer de 2012 a la Taberna Dora Grant d’Esplugues ja portem setze edicions, entre elles 3 a la mateixa Taberna Dora Grant,  una la Sala A Troula de La Corunya, 2 a la Sala Arrikitown de Cornellà de Llobregat, una a la Sala KGB de Barcelona,  una altra a la Discoteca Music Palace de Sabadell,  una altra a la Discoteca Casino de Sant Feliu de Llobregat, i 9 edicions a la Sala del Teatre de L’Avenç d’Esplugues de Llobregat amb una mitjana de 230-250 assistents i un récord de 300 assistents a la XI edició on a més de la sessió revival de discoteca amb el DJ espluguenc Francesc Raga vàrem comptar amb l’actuació del conegut grup de covers  Vintage Band.

OCHENTER@S és una comunitat virtual i presencial que va començar el 15 d’octubre de 2011 amb la creació del grup de Facebook OCHENTER@S que compta ja amb més de 14.000 membres, molts d’ells de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, però també molts de la resta de l’estat espanyol, de Llatino-Amèrica i dels Estats Units. Un altre espai virtual important és el nostre lloc web ochenteros.org creat el 15 d’octubre de 2012 amb una mitjana de 500.000 visites a l’any.

A nivell presencial  comptem amb l’associació d’implantació estatal “Ochenteros” amb més de 900 socis. Aprofito l’espai de la xarxa esplugues.com per agrair el treball dels membres de les diferents juntes directives de la nostra associació, sense els quals no hauríem arribat a implantar una festa revival dels 80 a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, concretament a Esplugues, al Baix Llobregat. I com no podria ser d’una altra manera, també vull agrair, com a president, fundador i administrador de la comunitat OCHENTER@S a la junta directiva del Centre Cultural L’Avenç el seu gran treball d’organització en totes les festes que hem gaudit  la Sala del Teatre, decorant aquest gran espai amb l’encant retro necessari i treballant en els serveis d’ordre i logística per a nits de música i ball inoblidables.

Properament us anirem informant dels detalls de l’organització de la nostra XVII NOCHE OCHENTERA © del proper dissabte 27 de maig.

XVII NOCHE OCHENTERA ©
XVII NOCHE OCHENTERA ©

Ramon Cervera Maurel

Fundador-Administrador de OCHENTER@S

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.