ERC s'imposaria a CiU en les europees, segons el CEO #esplugues @ciu @Erc_Esquerra

20140430-164449.jpg


BARCELONA, 30 Abr. (EUROPA PRESS) ERC s’imposaria a les eleccions europees del 25 de maig per davant de CiU, obtenint un 14,4% d’intenció directa de vot front a l’11,3% que collita la federació, segons el Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat (CEO).

Així es desprèn del resultat de la primera onada del Baròmetre d’Opinió Política del Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat (CEO), que per primera vegada s’ha fet a través d’entrevistes personals i no mitjançant enquestes telefòniques com fins ara.

El baròmetre, que preveu un 16,7% d’intenció directa de vot a l’abstenció i observa un 30,8% d’indecisos, situa el PSC com a tercera força eb intenció directa de vot amb el 6,1%, seguit per ICV-EUiA (3,9%); C’s (2,7%), i PP (1,9%).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.