ERC Esplugues presenta a Can Vidalet la seva candidatura amb Herminia Villena com a número 2. #esplugues @Erc_esplugues

(null)
[ERC Esplugues] Herminia Villena, pediatra al CAP de Can Vidalet, destaca en un discurs molt social que «no és que hi hagi risc de pobresa, és que hi ha gent pobra». L’alcaldable per Esplugues, Oriol Torras, afirma per la seva banda que Esquerra d’Esplugues creu «en una nova manera de fer política, de baix cap a dalt».

El Centre Cultural de la Bòbila del barri de Can Vidalet va acollir la posada de llarg de la candidatura d’ERC Esplugues per a les properes eleccions municipals. L’acte, que va comptar amb la presència de la vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Anna Simó, i de destacats membres comarcals del partit, així com de membres d’associacions espluguines i de la societat civil com Súmate o l’ANC, va reunir prop d’un centenar de persones que no es van voler perdre el que significa el tret de sortida d’una precampanya electoral que ja està en marxa.

Va obrir l’acte el candidat republicà a l’alcaldia d’Esplugues, Oriol Torras. Torras va fer una abrandada defensa del treball col·laboratiu, tot afirmant que està «completament convençut que la capacitat col·lectiva és sempre superior a la suma de les capacitats individuals d’un grup». Igualment, va desgranar els punts cardinals del que serà el programa electoral de la formació republicana, tot assegurant que per a ERC «són molt i molt importants la transparència i la honestedat» perquè creuen «en una nova manera de fer política, basada en la gent, i pensada de baix cap a dalt».

Al seu torn, la número 2 de la llista republicana, la pediatra Herminia Villena, que es presenta com a independent, va fer un discurs marcadament social en el qual va repassar d’una en una les mancances en polítiques de benestar i equitat que es necessiten a la ciutat, tot identificant la pobresa i la marginació com els principals problemes de l’Esplugues d’avui. Per a Villena «no és que hi hagi gent al llindar de la pobresa, això és un eufemisme: és que hi ha gent pobra de solemnitat».

Va cloure l’acte la vicepresidenta del Parlament de Catalunya, la republicana Anna Simó, que va fer un discurs decididament optimista en el qual va repassar el que per a ella són les virtuts de la candidatura d’ERC a Esplugues i en què va apostar per l’èxit de Torras i Villena en aquesta aventura. Simó va dir que hi veu «molt de sentit comú en aquesta candidatura» i va recordar els orígens populars i treballadors dels seus integrants.

L’acte va acabar amb una copa de cava al vestíbul del centre cultural, durant la qual els assistents van poder conversar animadament amb els membres de la candidatura i els van poder demanar tot el que van voler.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.