Ensenyament rectifica l'oferta de places a Esplugues

La Generalitat mantindrà les dues línies que volia suprimir a l’escola pública, després que la demanda dels pares hagi superat àmpliament l’oferta inicial.

sos_ensenyament_samarreta

 

L’escola Isidre Martí recuperarà la doble línia que va perdre fa un any, i l’escola Joan Maragall, on s’havia anunciat el tancament per aquest any, la mantindrà. En canvi, el CEIP Folch i Torres, malgrat haver rebut 44 sol.licituds en primera opció, només escolaritzarà 25 nens a P3.

Això provocarà que alguns infants que tenen germans al centre, hagin d’anar a una altre escola. El portaveu de l’AMPA de l’escola Jordi Riulas acusa a la conselleria de castigar-los pel fet que han estat ells els que han encapçalat les protestes al municipi en contra de la supressió de línies.

L’alcaldessa d’Esplugues, la socialista Pilar Diaz qualifica de «molt preocupant» la situació que s’ha generat i l’afectació que pot tenir per les famílies afectades. Diaz està en contacte amb el director del centre per mirar de trobar una solució adient i retreu a la consellera Rigau que en cap moment del procés ha acceptat les seves peticions per reunir-se i analitzar amb calma les necessitats reals de l’escolarització a Esplugues.

En tot cas l’alcaldessa es mostra satisfeta que es mantinguin les dues línies que es volien tancar, la qual cosa hagués suposat que en dos anys, el municipi hauria reduït en 75 places la seva oferta en educació infantil.

Font: www.cadenaser.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.