Ensenyament decideix els 403 col•legis que seguiran amb la sisena hora

Ensenyament decideix els 403 col•legis que seguiran amb la sisena horaEs tracta de centres situats en entorns socioeconòmics desfavorits o situats en zones rurals

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ja ha decidit quins són les 403 escoles públiques catalanes que seguiran impartint la sisena hora de classe el pròxim curs, després d’haver anunciat la supressió generalitzada d’aquesta mesura.

Segons han confirmat a Europa Press fonts de la Conselleria, d’entre aquests 403 col•legis, una part corresponen a centres situats en entorns socioeconòmics desfavorits -com ja havia assenyalat la consellera, Irene Rigau, a l’anunciar la mesura-, mentre que l’altra part són col•legis situats en zones rurals.

La resta de col•legis públics de Catalunya passaran a impartir una jornada de cinc hores lectives, i tenen fins a finals d’aquest mes per a decidir com distribuiran el seu horari, ja que una altra de les novetats del pròxim curs és la possibilitat d’acabar les classes entre les 16.00 i les 16.30 hores.

Font: Europa Press Catalunya

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.