Els serveis d’emergència recapten a Esplugues més de 10.000 euros per a la investigació del càncer infantil

20131012-103322.jpg

Unes 2.500 persones van participar diumenge en la festa benèfica organitzada per la Policia Local

La festa benèfica organitzada per la Policia Local d’Esplugues per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil va aconseguir recaptar 10.718 euros, gràcies a les contribucions de les 2.500 persones que al llarg del matí de diumenge, 6 d’octubre, van passar pel parc dels Torrents. Aquesta quantitat serà donada a l’Hospital Sant Joan de Déu.

La iniciativa va comptar amb la col·laboració d’una àmplia representació dels serveis d’emergència de Cata- lunya: Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia, Cos de Bombers de la Generalitat, Sistema d’Emergències Mèdiques, Policia Local d’Esplugues i Associació de Falconers de Catalunya. A més, com a padrina d’honor, la periodista espluguina Mercedes Milà va presentar l’acte.

Per una aportació de 5 euros, el públic assistent, especialment els infants, va poder gaudir de diferents ac- tivitats i exhibicions a càrrec, entre d’altres, de la Unitat Muntada de la Policia Local, l’equip de detecció de drogues i explosius de la Guàrdia Civil o la Unitat de Muntanya dels Mossos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.