Els números 93.371 i 93.372 de la Loteria de la Llum, a la venda fins al 15 de desembre

20131206-113803.jpg

Fins al 15 de desembre estaran a la venda les participacions de la Loteria de la Llum (dels números 93.371 i 93.372, exclusius per a Esplugues, que contenen dos dels prefixos telefònics de la ciutat), amb la qual la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues (UBCE) i les associacions de veïns del Gall, Can Clota, La Plana, Can Vidalet i Centre esperen recaptar uns 16.000 euros per contribuir a finançar el lloguer de les llums de Nadal.

[…] Un 95% dels diners recaptats es destinaran a sufragar part del cost del lloguer de l’enllumenat de Nadal (valorat en uns 15.000 euros), juntament amb les aportacions dels comerciants. El 5% restant es lliurarà a diverses entitats que realitzen obres benèfiques i que treballen en la investigació mèdica: el Programa d’Aliments d’Esplugues (Creu Roja, Càritas i Associació Cristiana Vida) ,Associació Alba Pérez de lluita contra el càncer infantil i la Unitat de Patologia Neuromuscular de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Ajuntament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.