Els Mossos d’Esquadra detenen a 8 persones com a autors de robatoris amb força a bars d’Esplugues

20120419-232630.jpg

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Esplugues van detenir el passat 11 d’abril, a Santa Coloma de Gramenet, a Nadeem B., de 35 anys, i Ionut N., de 25 anys, tots dos de nacionalitat romanesa i veïns de Barcelona, com a presumptes autors de dos robatoris amb força que van tenir lloc a dos bars del municipi d’Esplugues de Llobregat la nit de l’1 al 2 d’abril. La investigació continua per tal de trobar un tercer autor dels robatoris.

Els dos detinguts formen part d’un grup especialitzat en robatoris amb força a bars, dels quals s’emportaven diners en efectiu de les màquines escurabutxaques i del tabac. Es dóna el cas que, just quan els investigadors els havien identificat com a presumptes autors dels robatoris a Esplugues, agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet havien detingut també, in fraganti, a Nademm B. i Ionut N. mentre robaven un bar en aquest municipi.

Els lladres actuaven sempre de nit i s’emportaven els diners de les màquines escurabutxaques i de tabac. El dia abans estudiaven el local on volien robar, fent-hi una visita en la qual aprofitaven per inutilitzar el sistema d’alarma i detectar la quantitat de diners que tenia la màquina escurabutxaques mentre hi jugaven.

Nadeem B. té 20 antecedents policials de Mossos d’Esquadra per diferents fets delictius, entre els quals hi ha robatori amb força, lesions, prostitució, coaccions, maltractaments en l’àmbit de la llar i salut pública. Ionut N. Té sis antecedents policials, cinc d’ells per robatori amb força i un per resistència i desobediència a agents de l’autoritat. Els detinguts van passar a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Santa Coloma de Gramenet el passat 13 d’abril, qui en va decretar llibertat amb càrrec per a tots dos.

D’altre banda i a rel d’una concentració de robatoris d’aquesta tipologia en zones molt concretes de la ciutat d’Esplugues de Llobregat, agents dels Mossos d’Esquadra van realitzar un dispositiu policial nocturn que va suposar la detenció in fraganti de fins a cinc persones per dos robatoris amb força a bars, just en el moment en cometien els robatoris. Tres d’aquestes detencions varen ser realitzades per part de la Policia Local d’Esplugues. El dispositiu policial va culminar la detenció per ordre judicial el passat 13 d’abril d’Adrian M., de 22 anys i nacionalitat romanesa, veí de Badalona, qui tenia 17 antecedents policials per robatori amb força.

Font: Mossos

One Thought on “Els Mossos d’Esquadra detenen a 8 persones com a autors de robatoris amb força a bars d’Esplugues”

  • Esta noticia de Mossos contrasta con la de El Pont y la de la web del ayuntamiento que aseguran que con el refuerzo de la policía local, prácticamente se ha reducido a cero el nivel de delitos. ¿A quién debemos creer?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.