image(Fotografia cedida per Humbert Blanco Quintanilla)

Diumenge, van descarregar el novè 4 de 8, que els acredita com la primera colla de la comarca de 8 pisos, segons el criteri de la Coordinadora de Castells.

A l’actuació al barri de Sant Antoni de Barcelona es va viure una jornada d’eufòria per als Cargolins, que van assolir en primera ronda el 4 de 8 que els mancava per ser considerada colla de 8.

Tot just després dels pilars d’entrada de totes tres colles, els d’Esplugues van encarar el repte amb valentia i van descarregar aquest 4 de 8, treballat a la descarregada però segur. És una fita històrica que els converteix en la primera colla de la comarca (el Baix Llobregat) d’aquest nivell.

Així, després de descarregar el novè castell de vuit de la colla, els Cargolins van celebrar amb abraçades, crits i molta alegria la fita aconseguida. Després d’això, els blau elèctric van descarregar un 3 de7 aixecat per sota i van acomiadar la diada amb tres pilars simultanis de quatre. La tercera ronda de castells es va suspendre a causa de la caiguda dels Castellers del Poble-sec.

La fita històrica d’ahir confirma la trajectòria meteòrica dels Cargolins en els darrers anys: al setembre del 2012 van aixecar el primer castell de 8 pisos i, d’aleshores ençà, l’han descarregat fins a nou 9 vegades més. Aquesta progressió sense pausa els ha portat a esdevenir la millor colla del Baix Llobregat. Ara han fet un pas més i ja són colla de 8 segons la Coordinadora castellera, que en demana 8 de descarregats en 3 anys.

Diumenge que ve a Sant Just els Castellers d’Esplugues volen continuar demostrant la bona feina i l’esforç d’aquesta temporada històrica.

Diada de Sant Antoni
Castellers del Poble-sec: 2p4 2d7 4d8 i3d7s 2p4
Castellers d’Esplugues: 3p4 4d8 3d7s 3p4
Colla Jove de Barcelona: 2p4 5d7 4d7a p4
Suspès per manca d’ambulància
Cordialment,
Àrea de Comunicació i Premsa
Colla de Castellers d’Esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.