Els castellers d'Esplugues guanyen el Concurs 7

El passat diumenge 2 d’octubre «Els Cargolins» van guanyar la 8ª edició del Concurs 7 en la seva primera participació. El concurs 7 es un concurs bianual que  desde  1997 organitzan els Nois de la Torre a Torrendembarra els anys que no hi hagi el Concurs de Tarragona. i que està adreçat a les colles que fan castells de set (o sis pissos). Els guanyadors de les edicions anteriors han estat la Nova del Vendrell, Castellers de Lleida en dues ocasions, Els Minyons de L’Arboç en les tres darreres edicions i Castellers de Badalona (empatats amb Minyons de L’Arboç) en la ultima edició.

 Aquest any ha sigut l’edició mes participativa amb un total de 13 colles i de molta qualitat en els castells assolits (33 castells de set, 22 dels quals dels anomenats de gama alta de set).  Els Cargolins es van apuntar a primera ronda el 5 de 7 castell que ja habien completat aquest any fins a deu vegades. Aquest castell també el van completar a primera ronda castellers de Poble Sec i Sagrada Familia (en aquest cas el primer del seu historial). Aixó provocava un triple empat en la primera ronda. En segona ronda Els Cargolins es van quedar en blanc al tenir que desmuntar l’intent de torre de set. De la segona ronda cal destacar el poc frecuent 7 de 7 dels Cast. del Poble Sec , el primer de la seva historia, i que els otorgava de forma provisional la primera possició. En tercera ronda va tenir com a protagonistes «Els Cargolins» ja que van completar el 3 de 7 aixecat per sota per primer cop aquest any i el tercer del seu historial. A banda del castell blau el.lectric en aquesta tercera ronda cal destacar un altre 7 de 7 aquest cop descarregat pels locals Nois de la Torre fet que els situava com a «liders» per sobre dels C del poble Sec amb els mateixos castells pero amb tres punts menys degut a una penalització. Cal destacar també els 5 de 7 de Minyons de L’Arboç i dels Cast de Altafulla.

Jaume
«Els cargolins»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.