ELS CASTELLERS D'ESPLUGUES ENCETEN TEMPORADA

20120402-095516.jpg

Aquest diumenge els Castellers d’Esplugues hem iniciat la temporada de la millor manera possible, amb tres castells de set, fita que no havíem assolit mai. Això ens permet d’albirar un any encara millor que el passat, en què haurem d’aconseguir, si tenim sort, el carro gros. Actuàvem a Manresa amb els Tirallongues, amfitrions, i el Minyons de Terrassa.

Hem obert plaça amb un tres de set molt senzill, amb molt bones mides tot i que una mica lent. A segona ronda hem descarregat el quatre de set, que també s’ha mantingut molt ferm, malgrat que a la descarregada ha perdut un pèl la mida. Per acabar, el tres de set amb agulla, que ja d’inici (s’ha aixecat al segon peu) estava estranyot; ha pujat amb males mides i a la descarregada s’ha plegat molt a terços, alhora que el pilar brandava força: en tot cas, tot i els problemes, l’hem pogut completar, amb molta trempera col·lectiva. Hem acabat amb un pilar de cinc plàcid.

D’aquesta manera hem iniciat una temporada en què volem descarregar el dos de set i el quatre de vuit. Les sensasions avui eren molt positives.

Tirallongues de Manresa: p4 3d7 3d7a 4d7 p5

Minyons de Terrassa: 2p4 2d7 4d8 5d7 v5

Cargolins: p4 3d7 4d7 3d7a p5 #c

Atentament,

Font: Àrea de Comunicació dels Castellers d’Esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.