ELS CARGOLINS ESCALFEN MOTORS AMB EL PRIMER QUATRE DE SET AMB AGULLA DE LA TEMPORADAEls Castellers d’Esplugues han actuat aquest cap de setmana a Cornellà, amb Castellers de Caldes i Castellers de Cornellà. Va ser ahir, en el marc de les Festes de Primavera. Tot just és la segona actuació dels espluguins, que ja han descarregat la gamma bàsica de set i el tres de set amb l’agulla a Manresa, fa dues setmanes.

Els Castellers d’Esplugues no portaven els seus millors castells, ni de bon tros, però tenien el repte de descarregar el 4 de 7 amb l’agulla, una estructura que feia gairebé mig any que no portaven a plaça. A la primera actuació van haver de descartar-lo per manca d’efectius.

La diada començava pocs minuts després de les 6 de la tarda. Els cargolins van sortir en segon lloc, després de la colla local, i encetaven l’actuació amb el 3 de 7, la construcció de 7 pisos més consolidada. Com era d’esperar, el castell no va portar problemes als blau elèctric. La segona ronda deparava el repte de la jornada: el 4 de 7 amb el pilar. El castell es va descarregar, però va deparar alguns problemes a la pinya després de desquadrar-se. Tot i això, era el primer 4 de 7 amb l’agulla de la temporada pels d’Esplugues. El darrer castell va ser un 4 de 7 molt segur. Una estructura, però, que els cargolins hauran de seguir treballant de valent si volen fer el salt als vuit pisos aquesta temporada. La diada es va tancar amb un vano de cinc molt maco.

La propera actuació dels Castellers d’Esplugues és la setmana vinent, conjuntament amb els Castellers de Terrassa i els Castellers del Poble Sec. Serà diumenge, a les 12 del migdia, als jardins del Casal de Cultura Robert Brillas.

Festa de Primavera a Cornellà
Castellers de Cornellà: 2p4, 3d6, 4d6a, 3d6a, 2p4
Castellers d’Esplugues: p4, 3d7, 4d7a, 4d7, Vd5
Castellers de Caldes de Montbui: p4, 4d6, 2d6, 3d6a, p4

Atentament,

Àrea de Comunicació dels Castellers d’Esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.