Els Amics del Ball de l'A.VV. de La Plana es volcaren a recolzar la jornada benéfica Hasta que cante el Gallo! organitzada per Gent constructiva al barri del Gall.

L’A.VV. de La Plana col·laborà durant tot el matí en els actes inclosos a la jornada benèfica per recullir aliments i joguines en benefici de Càrites, Creu Roja i l’Associació Cristiana Vida, qui representen al Banc d’Aliments d’Esplugues.

Us passem 5 vídeos de les seves fabuloses actuacions; el muntatge de Moulin Rouge, la Dança del ventre i  el Country, del passat 4 de desembre de 2011.

L’organització desitja expressar el seu profund agraïment a tots els qui vau treballar per fer possible aquesta jornada benéfica. Gràcies. Gent constructiva.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.