El Remolí posa en marxa un taller de cine documental per a joves d’entre 14 i 21 anys. #esplugues

(null)

[Ajuntament] Retratar la realitat de Can Vidalet des de la mirada dels joves i ajudar a nois i noies del barri a millorar en la seva educació i integració són els dos grans objectius de la nova proposta que acaba d’engegar l’Espai Jove Remolí: el taller de cinema documental InterCanVi, una iniciativa conjunta de les àrees municipals de Joventut i Acció Social, amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrès.

A partir del 10 de març, i fins al juny, els dimarts, de 18 a 20 hores, es desenvoluparan les sessions d’aquest curs, en què els participants aprendran tècniques de creació audiovisual i periodisme social i realitzaran plegats un documental sobre el barri. Estarà impartit per un educador social i pedagog, dos dinamitzadors culturals i juvenils i una periodista i tècnica en llenguatge audiovisual.

Les inscripcions al taller InterCanVi, adreçat a joves d’entre 14 i 21 anys, estaran obertes fins al 15 d’abril i poden formalitzar-se trucant a l’Espai Jove Remolí (93 372 97 03) o enviant un missatge a l’adreça de correu electrònic jove.remoli@esplugues.cat. La participació en aquesta activitat és totalment gratuïta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.