EL REGIDOR ALBERT COMELLAS ÉS ESCOLLIT PROPER “CAP DE LLISTA” PER L’ASSEMBLEA DE MILITANTS DE CDC D’ESPLUGUES

20130705-135946.jpg

Amb la sala de reunions plena a vessar i militants dempeus a fora, el president de CDC d’Esplugues, Santi Siquier, va donar la benvinguda als assistents, amb els presidents del Baix Llobregat i de Barcelona Comarques al capdavant. Va repassar el camí fet pel procés de renovació encetat al desembre, on els militants van poder postular-se com a “cap de llista”. El Comitè Executiu Local proposà l’Albert a l’assemblea de militants.

El recompte de vots a l’urna va nomenar l’Albert com a “Cap de llista” per amplíssima majoria de vots afirmatius. Aquest va agrair la confiança atorgada referint-se als reptes que cal afrontar per superar la difícil situació considerant les capacitats i actius col·lectius dels catalans.

Pep Llop, president comarcal, va agrair la tasca de Roger Pons, que assumí el lideratge del grup municipal el 2005 i va felicitar l’Albert.

Nascut a Madrid el 1970, on va treballar al negoci familiar i estudiar la carrera d’enginyer naval, ha viscut també a Newcastle (Anglaterra), Oslo (Noruega), Cádiz i Bilbao. Vingué a viure a Finestrelles el 1999 per ampliació d’estudis en direcció i administració d’empreses i des del 2004 viu al barri Centre. El mar i la muntanya són els seus àmbits d’esport i estima de la natura com a navegant i excursionista.
Des del 2011 l’Albert és el vostre regidor de CiU a càrrec dels serveis generals i els assumptes econòmics, és un dels representants de l’Ajuntament al patronat de la Fundació PROA i al consell escolar de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Esplugues.

Font: CIU

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.