El President Puigdemont visita #Esplugues per conèixer en primera persona la realitat del municipi i les seves necessitats. @PDCesplugues @KRLS[PDCat] La voluntat del govern de la Generalitat és la plena col·laboració amb els governs municipals per contribuir al progrés de les ciutats i dels seus ciutadans. 

El President va venir acompanyat del delegat del govern, Miquel Àngel Escobar, que és qui fa seguiment del que es va tractar a la reunió i fa de canal de comunicació entre l’ajuntament i la Generalitat. 

El President i el govern de la Generalitat estan implicats amb el Baix Llobregat i l’àrea metropolitana. 

Visiten Sant Joan de Déu, un hospital referent a Catalunya, Europa i el món, que posiciona Esplugues, Barcelona i Catalunya com una área de prestigi en salut, innovació i investigació. 

La Generalitat te un compromís amb la línea 3 del metro i així ho manifesta a l’Alcaldessa d’Esplugues.
El President Puigdemont visita #Esplugues per conèixer en primera persona la realitat del municipi i les seves necessitats. @PDCesplugues @KRLS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.