El nou canal de TV d' @ElPuntAvui inaugura emissions amb l' entrevista al President @ArturMas. @ElPuntAvuiTV #esplugues

20140422-055232.jpg

Programa inaugural de la cadena aquest 22 d’abril. La cadena, visible per al 80% de la població, comença l’emissió regular el dia de Sant Jordi.

[El Punt Avui+] Avui, dia 22 d’abril, a les 8 del vespre, s’emet el programa inaugural d’El Punt Avui Televisió, la nova cadena televisiva que neix arran del lloguer de llicències del grup El Punt Avui de Canal Català. Aquesta emissió inaugural finalitzarà a les 11 de la nit i contindrà una entrevista amb el president del govern, Artur Mas, conduïda pel director de totes les edicions d’El Punt Avui, Xevi Xirgo.

L’entrevista anirà seguida d’un debat polític a càrrec de diverses personalitats, com ara Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, Àngels Guiteras, presidenta del Tercer Sector, Eduardo Reyes, president de Súmate, Vicent Sanchis, exdirector de l’Avui i columnista habitual de les pàgines d’El Punt Avui, Vicent Partal, periodista, i Salvador Cardús, sociòleg.

Durant aquest programa especial, els espectadors tindran una bona ocasió de conèixer quina serà la programació habitual que ha preparat aquesta cadena, que es caracteritzarà per l’amenitat, el rigor i el debat civilitzat.
El programa estrella de la cadena s’anomena L’Illa de Robinson, en una clara referència a les paraules del president espanyol, Mariano Rajoy, que va assegurar que una Catalunya independent quedaria aïllada. Aquest programa estarà conduït pel prestigiós periodista Eduard Berraondo, amb una llarga trajectòria professional. Berraondo tindrà el suport de la periodista Antònia Castelló. A partir del dia 23, aquest programa començarà a les 7 de la tarda i finalitzarà a les 11 de la nit.

A l’Illa de Robinson hi haurà entrevistes d’actualitat política, però també de temes socials d’interès general, literaris i qüestions musicals. Els principals temes de l’actualitat del dia seran debatuts per diversos reconeguts especialistes. També hi haurà petits espais per parlar de la realitat internacional de Catalunya i el que cal saber del nostre país d’aquí al dia de la consulta. Progressivament, els continguts d’aquest programa s’aniran ampliant. El 23 d’abril començaran les emissions regulars de la cadena. Ara cobreix el 50% del territori geogràfic, però la pot veure el 80% del país. En el futur, aquesta cobertura anirà incrementant.

Foto: Quim Puig

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.