A partir del 10 de gener s’instal·larà a l’entorn del parc de la Solidaritat.

Resultado de imagen de parc de la solidaritat

Les 142 parades del mercat ambulant dels dimecres a Can Vidalet es traslladaran a partir del 10 de gener als voltants del parc de la Solidaritat, a cavall entre Can Vidalet i Can Clota.

El motiu del trasllat són les obres del carrer Cedres que permetran laconstrucció del nou Complex Esportiu i Sociocultural de Can Vidalet i de l’enderroc de l’antic Mercat Municipal de Can Vidalet, que afectarà l’espai que fins ara ocupa una part del mercat ambulant del barri.

A partir del dimecres 10 de gener, les parades es distribuiran al llarg dels carrers Maria Aurèlia Capmany i Enrique Tierno Galván i al tram de l’avinguda Ciutat de l’Hospitalet situat entre aquests dos carrers. En aquest punt, se substituiran els arbres de la vorera confrontant al parc que es trobaven en mal estat.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.