Estem molt felices i feliços perquè no tenim gaire clar que pogués sortir per aquesta Diada de Sant Jordi però, finalment, vam proposar-nos-ho i vam dedicar més hores de les que té el rellotge perquè això fos possible.

Demanem disculpes a totes aquelles persones que ens heu anat preguntant periòdicament pel llibre i encara no el teníem llest. Ha estat una feina descomunal que ens ha sobrepassat en molts moments. Us agraïm molt la paciència!

Un llibre de 256 pàgines a tot color, amb més de 300 fotografies de totes les èpoques. Un llibre que explica la història de l’Agrupament (els inicis amb més detall que els últims anys) i que tenim moltes ganes de compartir amb tots vosaltres, els que heu passat pel Cau un dia o altre en aquests 50 anys. Amb el llibre també hi ha un DVD amb altres fotografies, documents i vídeos que no hem pogut posar al llibre. Valdrà només 25€. Recordeu que algú de vosaltres ja va fer un avançament de 5€ el dia del sopar del 50è (ho tenim tot apuntat, no patiu!!!)

Així que esperem que el dia 23 d’abril passeu per la paradeta que l’Agrupament muntarà a la Plaça Santa Magdalena d’Esplugues des de les 10h del matí fins les 20h del vespre.

Però atenció! A les 18h de la tarda hem fet una convocatòria per trobar-nos tots i totes a la paradeta i comprar el llibre conjuntament, recordar, xerrar, comentar… Hi assistiran els fundadors tant de nois com de noies, el Josep Prats i la M. Lluïsa Sanzi farem un petit acte de celebració.

Moltes gràcies a tots i totes les que heu fet posible que aquest llibre s’hagi pogut escriure. De veritat que estem molt contents, molt orgullosos i molt nerviosos per poder tenir un dels exemplars entre les mans.
I també us hem de dir que ha estat un llibre fet íntegrament per gent del Cau, ja ho notareu! I això ens fa encara més il·lusió. Aquells errors, aquelles faltes, tot ajudarà a que sigui un llibre de Cau. Però ja veureu que ha quedat un llibre molt bonic i de ben segur que us farà recordar moltes vivències de les que vau passar al Cau Sant Jordi.

Per aquelles persones que no puguin venir a comprar el llibre el dia de Sant Jordi, poseu-vos en contacte amb nosaltres i ja mirarem com ho fem, encara ho hem de pensar bé però segurament farem enviaments a domicili.

Una abraçada molt forta a tothom i esperem que us agradi!

Moltíssimes gràcies per la paciència!!!

Maria, Esther i Pau

Comissió del Llibre 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.