[Tele Estudi Esplugues] El Grup Municipal de Convergència i Unió d’Esplugues inaugura el seu nou local als baixos del número 34 del carrer Sant Francesc Xavier.

Una inauguració que ha comptat amb la destacada presència de Josep Rull, Secretari Tercer del Parlament de Catalunya, com també de Josep Maria Llop, diputat de CiU al Parlament i President de Convergència Democràtica de Catalunya al Baix Llobregat entre d’altres membres de la federació.

Un acte que ha omplert de gom a gom el nou local de Convergència i Unió d’Esplugues. Cal remarcar també la destacada assistència de representants de tots els Grups Municipals amb representació al nostre consistori.

Un cop acabats els parlaments i presentació d’aquest acte d’inauguració, Mossèn Xavier Armengol, rector de la Parròquia de Santa Magdalena d’Esplugues ha beneït de forma solemne el nou local, finalitzant així un acte que obre una nova etapa per al Grup Municipal de CiU Esplugues.

Tot seguit el nombrós públic assistent ha pogut fer una degustació de cava i un petit aperitiu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.