EL GRUP MUNICIPAL DE CiU DEMANA MÉS DIÀLEG EN UNA PERMUTA DE TERRENYS  PLANTEJADA SENSE CONSULTAR TOTES LES AAVV AFECTADES

20140216-233749.jpg

[CIU] Al darrer ple es va produir una assistència molt nombrosa de veïns del carrer Nord (barris Centre i La Mallola), indignats per la manca d’informació en la permuta de terrenys que es va aprovar al ple de desembre amb el vot favorable dels grups de PSC, PP i ICV.

Aleshores CiU Esplugues va mostrar les seves reticències a aprovar tan ràpidament la permuta de terrenys per construir un tanatori, ja que es donava només una opció per fer aquest bescanvi i no vam votar a favor.

Els motius de CiU Esplugues són:

(1) Fa més d’un any que l’equip de govern tracta aquest tema però no n’havia parlat mai amb les AAVV dels barris possibles receptors del nou tanatori.

(2) ¿Per què l’empresa que vol fer el tanatori ha de pagar un cànon de 300.000 € pel canvi de localització, quant ja té dret a construir allà on té els terrenys? CiU Esplugues n’ha demanat els càlculs per estudiar-los.

(3) El nostre grup municipal n’ha estat informat molts pocs dies abans del Ple.

Us adrecem als nostres regidors, Albert Comellas i Lídia Morera, i al Sr. Josep Viladomat, vocal de CiU a La Mallola, per vehicular els vostres neguits i presentar la millor solució possible a les conseqüències d’aquesta manera de fer de l’equip de govern.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.