20121105-173046.jpg

El Ple de l’Ajuntament va aprovar el 19 de setembre donar suport a aquest document de la Plataforma Estatal en Defensa dels Drets Sexuals i Reproductius.

El Consell Municipal de les Dones d’Esplugues ha acordat adherir-se al manifest Decidir ens fa lliures, elaborat per la Plataforma Estatal en Defensa dels Drets Sexuals i Reproductius com a reacció davant la intenció del Govern central de restringir l’actual Llei 2/2010, de 3 de març, de Salut Sexual i Reproductiva i d’Interrupció Voluntària de l’Embaràs.

La decisió del Consell Municipal de les Dones se suma a l’acord previ del Ple de la Corporació (aprovat el 19 de setembre amb 16 vots favorables i 4 abstencions), de donar suport a aquest manifest, exigir al Govern de l’Estat el manteniment de la Llei 2/2010 i la garantia que les dones puguin exercir el dret a la interrupció vo- luntària de l’embaràs i transmetre-ho, entre d’altres organismes i institucions (Ministeri de Justícia, grups parlamentaris de les Corts Generals, FMC, AMC i Institut Català de les Dones), al Consell Municipal de les Dones.
La Plataforma Estatal en Defensa dels Drets Sexuals i Reproductius agrupa més de 140 organitzacions socials i de dones que reivindiquen i difonen el dret de les dones a decidir. El manifest Decidir ens fa lliures està publicat al web www.decidirnoshacelibres.org.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.