El Consell d'Infants participarà en la confecció del programa commemoratiu del 50è aniversari d'Esplugues City

20131218-140941.jpg
Els membres del Consell d’Infants 2013-2014, uns 450 nens i nenes de 5è i 6è de primària de les vuit escoles públiques de la ciutat (Can Vidalet, Folch i Torres, Gras Soler, Isidre Martí, Lola Anglada, Matilde Orduña, Prat de la Riba i Joan Maragall), participaran en la confecció del programa d’actes amb què Esplugues celebrarà, l’any vinent, el 50è aniversari d’Eslugues City, el poblat de l’Oest on, entre 1964 i 1982, es van rodar un centenar de pel·lícules d’aquest gènere.

Amb la presentació dels representants dels consellers i conselleres d’aquesta edició a l’alcaldessa, Pilar Díaz, i al regidor de Participació Ciutadana, Eduard Sanz, ahir es va constituir el nou Consell d’Infants, al qual l’alcaldessa va encomanar que «investigueu sobre Esplugues City i ens ajudeu a dissenyar algunes activitats per commemorar que fa 50 anys de la creació d’aquest gran plató de cine a l’aire lliure».

El regidor Eduard Sanz va explicar als infants que, com a responsable de Participació Ciutadana, «em reuneixo amb la ciutadania per saber què li preocupa i què vol per a la ciutat. De la mateixa manera, vull que vosaltres, nens i nenes d’Esplugues, decidiu sobre el vostre municipi». L’edil va introduir els consellers i conselleres en la història d’Esplugues City, situada en l’entorn dels carrers Església i Puig i Cadafalch, amb algunes anècdotes, com la destrucció definitiva del poblat amb un incendi real, una escena recollida en la darrera producció rodada a la ciutat aprofitant que les instal·lacions havien de desmantellar-se per la imminent construcció de l’autopista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.