20121128-140325.jpg
El Consell d’Infants constituït per al curs 2012-2013 va rebre dilluns passat, 26 de novembre, l’encàrrec de l’alcaldessa, Pilar Díaz, per a aquest exercici: “Que ens ajudeu a dissenyar un espai per a joves i infants”, en l’esplanada situada davant de l’Institut La Mallola.

Enguany formen part d’aquest òrgan de participació 380 nens i nenes de 5è i 6è de primària de set escoles públiques del municipi (Isidre Martí, Lola Anglada, Matilde Orduña, Can Vidalet, Folch i Torres, Gras Soler i Prat de la Riba). La sessió plenària inaugural, celebrada al Saló de Plens de l’Ajuntament, va comptar amb la presència dels 32 representants elegits pels consellers i conselleres per actuar com a interlocutors amb l’administració.
Per mitjà de sessions a les aules i de les reunions plenàries a l’Ajuntament que es desenvoluparan al llarg de l’any, els consellers i conselleres consensuaran una proposta final que el consistori executarà. L’objectiu és reformar l’esplanada ubicada entre l’Institut La Mallola i el parc de les Tres Esplugues i donar-li un ús esportiu introduint-hi elements que dinamitzin la zona.

Com a novetat d’aquesta quarta edició del Consell d’Infants, les trobades plenàries es convocaran fora de l’horari lectiu, la qual cosa permetrà la implicació de les famílies i la resta de membres del Consell, que podran assistir-hi voluntàriament.
A més, enguany es mantindran les visites de l’alcaldessa a les escoles participants per conèixer de primera mà el treball que els consellers i conselleres realitzen als centres i atendre els seus dubtes.

Font: Ajuntament

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.