Resultado de imagen de edurne cantante

Alguns dels actes de la Festa Major anul·lats divendres, quan es va decretar un dia de dol arran del crim per violència masclista d’una dona d’Esplugues, s’han reprogramat per als propers dies. En concret, el concert de la cantant Edurne, una de les actuaciones més esperades de les festes, es farà dilluns 19 a les 9 de la nit a l’escenari del carrer Sant Antoni M. Claret.

Per la seva banda, els concerts que organitza l’Associació de Festes Populars d’Esplugues al parc de les Tres Esplugues previstos per divendres s’han passat a la nit de dimarts 20, a partir de les 10 de la nit.

El Mercat d’Esplugues City, que estava previst fer de divendres a diumenge, però que no es va fer divendres, es farà finalment també dilluns en horari de matí i tarda.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.