El Club Endavant, de la Fundació Finestrelles, als Special Olympics

El Club Endavant, de la Fundació Finestrelles, als Special OlympicsDotze nois i noies del Club Esportiu Endavant de la Fundació Finestrelles participaran, de l’11 al 14 d’octubre, a Vilanova i la Geltrú, en els Special Olympics, en la modalitat de petanca. Aquest gran esdeveniment esportiu, que enguany celebra el 20è aniversari, va ser pioner en la promoció a Catalunya de l’esport adaptat a persones amb discapacitat intel·lectual.

A Vilanova i la Geltrú, seu enguany de la trobada, es reuniran aquests dies 1.100 esportistes: 800 catalans, més de 200 d’altres comunitats autònomes (Andalusia, Aragó, Balears, les Canàries, Castella–La Manxa, Castella Lleó, Galícia, la Rioja, Madrid, Múrcia i València) i 100 de delegacions estrangeres (Andorra, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Gibraltar, Gran Bretanya, Mònaco i Itàlia). [esplugues.cat]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.