El catedràtic d'Economia Política Antón Costas dóna les seves claus per a la recuperació econòmica

anton costasPara que la economía vuelva a funcionar és el títol de la conferència que impartirà l’enginyer industrial i economista Antón Costas dilluns pròxim, 4 de febrer, a les 19 hores, a l’Espai Baronda. Deixeble del professor Fabià Estapé, és catedràtic d’Economia Política i director del Màster en Economia i Regulació dels Serveis Públics que s’imparteix a la UB. Les seves publicacions més recents analitzen les causes, efectes i respostes a la crisi actual. El seu últim llibre és La Torre de l’arrogància. Polítiques i mercats després de la tempesta, 2011 (en col·laboració amb Xosé Carlos Arias).

Costas ha presidit o format part de diferents comissions d’experts per assessorar governs en qüestions de política pública. Participa activament en el debat públic sobre els problemes econòmics actuals. És columnista dels diaris El Pais i El Periódico de Catalunya i les seves opinions apareixen amb freqüència en altres mitjans de comunicació.

En el vessant empresarial, és conseller de diverses empreses i ha estat president del Consell d’Endesa a Catalunya. En el camp institucional i social, és vicepresident del Cercle d’Economia i membre de diversos patronats de fundacions i associacions sense ànim de lucre.

L’entrada a la conferència d’Anton Costas és lliure, però cal confirmar l’assistència trucant al telèfon 933 720 416 (Glòria Fabra).

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.