El mes de setembre és el mes per excel·lència dels retrobaments. Amb la feina, amb l’escola i també amb les activitats de lleure (esportives, culturals, formatives…). Un any més, l’Ajuntament repartirà a finals d’agost el programa ‘No et quedis a casa’, que recull una gran varietat de propostes a Esplugues per dedicar el temps lliure a posar-se en forma, a ampliar coneixements o a provar noves aficions.

En molts casos, es requereix inscripció, que pot ser presencial o a través del web esplugues.cat. Tret de les activitats esportives al CEM La Plana (natació, aiguagim, zumba, etc.), per a les quals la inscripció ja està oberta, el termini d’inscripcions comença majoritàriament el 7 de setembre. És el cas dels tallers artístics i de pintura i dibuix (al Centre Puig Coca), dels tallers per a joves (pilates, ioga, guitarra, danses de Bollywood, etc.) al Remolí i el Casal de Cultura Robert Brillas, dels cursos gratuïts d’aprenentatge i de salut per a la gent gran i dels tallers adreçats a dones al CIRD Vil·la Pepita.

La guia també recull l’oferta formativa de l’Escola Municipal de Música, dels esplais i agrupacions de lleure juvenil, de les escoles d’entitats esportives (en aquest cas, les inscripcions són a partir de l’1 de setembre) i d’entitats ciutadanes, així com les activitats fixes vinculades al patrimoni cultural (Museus i Arxiu d’Esplugues).

En el següent enllaç podeu trobar tota l’oferta:

Guia 2015-16

 

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.