20121116-152421.jpg

Com ja sabeu la TV3 està preparant la 21a edició de La Marató que tindrà lloc el 16 de desembre i estarà dedicada al càncer. Els DRUMS d’Esplugues, amb el suport de l’Ajuntament, estem organitzant una jornada solidaria anomenada “Toca per la Marató”, que consisteix en una sèrie d’activitats relacionades amb la percussió amb les que es recaptaran fons per aquesta causa.

L’objectiu principal és agermanar totes les colles de percussió d’Esplugues per conscienciar tothom en la solidaritat, per això comptarem amb la col·laboració dels diferents grups de percussió del nostre poble: ATABALATS, BOIETS ESQUITXAFOCS, TAMBOLÀS, TOC DE FOC i DRUMS D’ESPLUGUES, i com a convidats , els TUMTUMPRAT del Prat del Llobregat. Farem una cercavila amb dos itineraris diferents, un des del final de la Rambla Àngel Guimerà fins al Parc Pou d’en Fèlix i l’altre des del Robert Brillas, per Santiago Rusiñol fins a la pista vermella del parc, on més tard cada colla oferirà una petita actuació.

Es farà un taller de maraques amb materials reciclats: Volem fer un concert de percussió “DIFERENT” on hi tingui cabuda tothom. És per això que durant el mati, farem aquest taller per a que tots els nens, joves i grans que ho vulguin, es puguin fer el seu propi instrument i participar en el concert.

Durant tot el matí tindrem obert un servei de bar, on oferirem un VERMUT SOLIDARI (una beguda i alguna cosa per picar), mentre gaudiu de l’actuació de GEGANTERS i alguna sorpresa més.

Per acabar aquesta jornada, i celebrar la col·laboració de tothom i quedar tots amb un bon regust de boca us convidem a degustar una paella que prepararant els CASTELLERS D’ESPLUGUES.

TOTS ELS GUANYS D’AQUESTA JORNADA SERAN DESTINATS INTEGRAMENT A LA MARATÓ DE TV3.

LLOC: POU D’EN FÈLIX
HORARI: 11:00—16:00

11:00—12:30​TALLER SOLIDARI INFANTIL
d’ instruments reciclant materials

11:00—11:30​CERCAVILA DOS ITINERARIS:
des del final d’Àngel Guimerà i des del Robert Brillas al Parc Pou d’en Fèlix

12:00—14:30​VERMUT SOLIDARI
​BENVINGUDA, PARLAMENTS I ACTUACIONS: GEGANTERS I MÉS…

13:00—13:30​CONCERT DE PERCUSSIÓ DIFERENT PER PARTICIPAR TOTHOM

13:30—14:30​ACTUACIONS DELS GRUPS DE PERCUSSIÓ

14:30—16:00​PAELLA SOLIDARIA : BEGUDA + PA + AMANIDA I PAELLA….7€
VENDA ANTICIPADA TIQUETS PAELLA:

BOTIGA LA PASSAREL·LA
C/ Àngel Guimerà, 15 – Esplugues de Llobregat -Tel. 93 371 86 57

O enviar mail a drumsdesplugues@gmail.com

VOLS SER SOLIDARI??? VINE, T’ESPEREM!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.