Drums; Esplugues toca per la Marató de TV3

20131002-182404.jpg

Benvolguts amics,

El proper 1 de desembre DRUMS D‘ESPLUGUES amb el suport de l’Ajuntament d’Esplugues organitzarem la diada:

“ESPLUGUES TOCA PER LA MARATÓ”

Consisteix en una sèrie d’activitats relacionades amb la percussió on es recaptaran fons per lliurar íntegrament a la Marató de TV3.

Comptarem amb la col·laboració d’altres grups de percussió, es faran tallers per a tothom d’instruments amb materials de reciclatge, maquillatge, dibuix i cercaviles, tot això amenitzat amb un vermut solidari. Finalment hi haurà un concert de percussió diferent, les actuacions de tots els grups de percussió i una paella solidària.

Necessitem la vostra ajuda per a poder organitzar i controlar millor tota la diada: acompanyar els grups durant la cercavila i vigilar el recinte mentre es fa, ajudar a les persones que porten el vermut solidari i el servei de bar, parar les taules pel dinar…

Ens agradaria que ens diguéssiu quantes persones de la vostra entitat estaríeu disponibles per col·laborar com a voluntaris en aquesta jornada. N’hi ha prou que ho confirmeu enviant un correu a drumsdesplugues@gmail.com, també us demanem que utilitzeu els vostres mitjans de difusió o xarxes socials per a promocionar l’acte, i que vingueu a participar de les activitats del dia 1 de desembre.

Els tiquets de la paella solidària es podran adquirir anticipadament a la botiga LA PASSAREL.LA c/Àngel Guimerà, núm. 15 d’Esplugues, (Tel. 93 371 86 57), enviant també un mail al nostre correu de més amunt o el mateix dia fins exhaurir tots els tiquets.

Malgrat que les donacions es poden fer fins al mateix dia 1 de desembre a la “Guardiola Solidària”, si voleu figurar a la llista d’adhesions que sortirà en els cartells publicitaris ens ho hauríeu de fer saber abans del dia 20 d’octubre.

Recordeu que tots els guanys d’aquest dia seran per a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les MALALTIES NEURODEGENERATIVES.
De nou, moltes gràcies i fins aviat.

Cartell no definitiu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.