Dos agents de la Policia Local salven la vida a la Martina

Gràcies a les primeres actuacions dels agents, la petita va tornar a respirar.

Agents de la Policia Local d’Esplugues de Llobregat, van ser alertats el 4 de febrer per una parella al mig del carrer que cridava desesperadament que la seva filla, de només 14 mesos, havia deixat de respirar. En comprovar que la petita es trobava inconscient i sense respirar, els agents ràpidament van començar a realitzar la tècnica anomenada maniobra de Heimlich fins que la petita va tornar a respirar. Als minuts es va apropar al lloc un metge i una auxiliar d’infermeria fora de servei que van ajudar als policies fins que va arribar l’ambulància del SEM i va ser traslladada amb urgència a l’Hospital Sant Joan de Déu.

La mare i el pare van explicar que la seva filla feia uns dies que tenia febre i es dirigien a l’Hospital Clínica Diagonal quan la mare es va adonar que la seva filla no es movia.

La passada setmana, la família, acompanyada de la Martina, va anar a la Prefectura de la Policia Local d’Esplugues per agrair en persona als agents per la seva diligència, ja que el metge va afirmar que les primeres actuacions policials van ser vitals perquè la Martina sobrevisqués.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.