Menú Cerrar

HOBBIES diumenge 6 de juny a les 19:00h

És un crit a fer tot allò que ens agrada, pel simple fet de gaudir del que fem,  sense la necessitat de fer-ho perfecte. En Ramó és una persona molt inquieta, té molt de temps lliure, per tant, moltes aficions, i la MÀGIA és el seu nou hobbie. Creu saber-ne molt, tot i que només és un aficionat, o potser alguna cosa més?

En Ramó és creador, mag, actor… (tot i que ell diu que només ho intenta). Des de ben jove forma part del panorama teatral de Barcelona, i ara a tot el món. Ha treballat en diverses produccions, entre d’altres al Gran Teatre del Liceu i al Teatre Borràs amb “Pel Davant i Pel Darrere”, i espectacles propis de màgia com “En Acció” o “Bipolart”. 

És creador de nous efectes de màgia, i ha portat els seus espectacles arreu de Catalunya, Europa i el món.Recentment ha guanyat dos Premis Nacionals de Màgia a Espanya i un a Itàlia, i també ha participat en el prestigiós programa de televisió Americana “Penn&Teller: Fool Us” tot gràcies a les seves creacions que meravellen la comunitat màgica a escala mundial.
Pots comprar la teva entrada a secretaria de dilluns a divendres de 16:30h a 19:30h o a l’enllaç https://www.eventbrite.es/e/153991904933