Deu ajuntaments del Baix Llobregat convoquen un premi literari per a dones

Deu ajuntaments del Baix Llobregat convoquen un premi literari per a donesEls ajuntaments promotors de la iniciativa són els de Begues, Castelldefels, Esplugues, Gavà, El Prat, Olesa de Montserrat, *Sant *Boi, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans.

El premi es marca com a finalitat promoure la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura.

El tema de les obres que participen en el concurs és lliure, encara que han d’incorporar la perspectiva de gènere, utilitzar un llenguatge inclusiu, fugir d’estereotips i no introduir rols sexistes.

Al concurs es poden presentar dones majors d’edat i el termini per lliurar les obres finalitza el 12 de setembre.

El veredicte es donarà a conèixer el 30 de novembre. El premi està dotat amb 3.000 euros per a l’obra guanyadora i la seva publicació, a més, l’autora de l’obra finalista rebrà 1.000 euros.

Abc.es

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.