20130213-083126.jpg

La inauguració:

Com no podia ser de cap altra manera, els amics i admiradors del treball de la Victòria eren tots presents a la inauguració, no en và ja que ella sempre a participat dels èxits i fracassos dels seus companys.

Amb una Sala de gom a gom com mana una inauguració d’aquests característiques, el espai per exposicions se’ns va fer petit. La seva germana ens recità un bonic poema i tot seguit es va demanar al president del Cercle Artístic d’Esplugues, en Xavier Ribó, que improvises unes paraules per presenta a l’artista i la seva obra allà exposada, i per finalitzar, la pròpia Victòria digué unes emotives paraules d’agraïment a tots els presents en la seva mostra i pel recolzament rebut al llarg d’aquest camí artístic, passant tot seguit al brindis amb cava i donant per inaugurada l’exposició de tapissos.

20130213-082855.jpg

20130213-082902.jpg

L’obra:

​Victòria Sintes, amb la seva especial sensibilitat, ens mostra la seva obra més recent. Són uns tapissos que reflecteixen la personalitat creativa i colorista de l’Artista, treballs potents en la forma i la combinació dels colors, pero amb una naturalitat entre ells mateixos i una combinació de forma i color vitalista enfront la vida, buscant l’ànima del tapis i de tot allò que ens envolta. És difícil veure individualment la mostra, sembla impossible separar unes obres de les altres, totes formen un perfecte conjunt en cara que no hagin estat engendrades ni realitzades com a tal.

Si el interès de l’artista se centra en uns contrastes cromàtics de singular bellesa. Al no existir fils narratius, les formes i colors es creixent imposant la seva presencia. D’aquesta manera creant les seves pròpies regles en una peculiar arquitectura rítmica en el espai-forma. Amb composicions abstractes, basades en una estructura en la que l’autora dona importància al color i la textura, donat una sensació d’aplom, recreant i transmeten a la perfecció el que la obra representa.

​En la trajectòria creativa de la Sintes destaca la sempre respectuosa proximitat emocional amb la natura. La connexió del ser humà amb el medi natural.

Font: CADE

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.