image
[Albert Comelles] Els resultats de les eleccions generals marquen la fi del bipartidisme a l’estat. Tothom haurà, doncs, d’esmerçar esforços per desenvolupar molt més la cultura de la negociació, el pacte i la lleialtat en el seu compliment. I aprendre a governar amb forces alternatives.

Des de Convergents d’Esplugues creiem que això és aplicable també a les opcions polítiques, que tot i ser ben diverses en les nostres ideologies, defensem fer un referèndum sobre el futur polític de Catalunya. Perquè la ciutadania pugui expressar-se amb ple coneixement de causa sobre el seu marc legal tot exercint la sobirania del seu País. Ens avala el resultat al Congrés i al Senat dels representants catalans, on aquesta opció és molt majoritària.

A Esplugues els fruits de la cultura del pacte comencen a ser palesos. Des del govern municipal treballem per resoldre les qüestions que us afecten directament. Per exemple, en l’àmbit de la Mobilitat, pacificant el trànsit i els camins escolars a l’avinguda dels Països Catalans. I des d’Empresa i Ocupació, atraient noves inversions a la ciutat i ajudant les que hi són a desenvolupar-se i generar més llocs de treball.

Cultura del pacto

Los resultados de las elecciones generales marcan el fin del bipartidismo en el estado. Todo el mundo tendrá, pues, de invertir esfuerzos para desarrollar mucho más la cultura de la negociación, el pacto y la lealtad en su cumplimiento. Y aprender a gobernar con fuerzas alternativas.

Convergents d’Esplugues creemos que esto es aplicable también a las opciones políticas, que a pesar de ser muy diversas en nuestras ideologías, defendemos hacer un referéndum sobre el futuro político de Cataluña. Para que la ciudadanía pueda expresarse con pleno conocimiento de causa sobre su marco legal ejerciendo la soberanía de su País. Nos avala el resultado en el Congreso y el Senado de los representantes catalanes, donde esta opción es muy mayoritaria.

En Esplugues los frutos de la cultura del pacto comienzan a ser evidentes. Desde el gobierno municipal trabajamos para resolver las cuestiones que os afectan directamente. Por ejemplo, en el ámbito de la movilidad, pacificando el tráfico y los caminos escolares en la avenida Països Catalans. Y desde Empresa i Ocupació, atrayendo nuevas inversiones en la ciudad y ayudando a las que están a desarrollarse y generar más puestos de trabajo.

El meu mòbil és 670 890 438 i estic a la vostra disposició.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.