Esplugues, al voltant de la commemoració, el 8 de març, del Dia Internacional de la Dona, celebra el Mes de les Dones en què ajuntament i entitats organitzen un ampli programa d’activitats.

Aquest any, un dels plats forts serà l’actuació de Martirio, amb una conferència cantada que tractarà ‘La dona i la copla en la nostra educació sentimental’. L’acte tindrà lloc divendres al CEM Les Moreres. A continuació se celebrarà al mateix CEM el tradicional sopar de les dones d’Esplugues.

A més d’aquests actes centrals i de la lectura del manifest commemoratiu, diumenge, 8, davant l’ajuntament es realitzaran diferents activitats durant tot el mes.

Font: www.elperiodico.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.