image

CONFERÈNCIA “Les bases de la competitivitat del futur”, tindrà lloc el dimarts 5 de juliol, a les 19 hores, a l’Espai Baronda (c/ de la Riba, 36), a càrrec del sr. Joan Majó, doctor en enginyeria industrial.

Joan Majó ha estat alcalde de Mataró, ministre d’Indústria i Energia i alt càrrec de la Comissió Europea. També ha estat fundador i president de diverses empreses privades. Va presidir el Comitè per a l’avaluació de la política europea de recerca i d’innovació i la Comissió promotora del Sincrotró ALBA. Ha estat president de la societat BCN 22@ i director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió. Actualment és vicepresident de la Fundació Jaume Bofill, president del Cercle pel Coneixement i de la Fundació Ernest Lluch.

En aquesta conferència el sr. Majó tractarà sobre els aspectes de la crisi a Catalunya i la dimensió econòmica amb molts trets comuns als països de la resta d’Europa. S’examinaran les bases de la competitivitat de les nostres economies dels anys 60 a 80 del segle XX i oferirà algunes línies de futur per guanyar en competitivitat.

Aquesta sessió, s’emmarca dins del cicle de conferències de temes d’actualitat empresarial que, per quart any consecutiu, oferim als agents econòmics i socials de la ciutat.

Podeu confirmar la vostra assistència trucant al telèfon 93 372 04 16 (ext. 1639), o bé enviant un correu a gfabra@esplugues.cat  o serveiempresa@esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.