Comunicat de la Unió de Botiguers i Comerciants d'Esplugues qui volem fer una condemna als fets que han succeït en els últims dies. #esplugues

Comunicat de la Unió de Botiguers i Comerciants d'Esplugues qui volem fer una condemna als fets que han succeït en els últims dies. #esplugues
La Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues emet aquest comunicat de manera informativa a tots els seus associats i ciutadania de la nostra ciutat.  Arran dels fets d’ahir 1 d’octubre i del passat 20 de setembre a Catalunya, volem manifestar que:

– La Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues com a entitat del sector del comerç d’Esplugues, som sensibles a la realitat empresarial, econòmica, política i social del país.

– La realitat és que la nostra entitat aglutina un gran nombre d’empresaris, autònoms i treballadors … que són, per damunt de tot, persones i ciutadans. Cadascú amb el seu propi criteri i pensament.

– La Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues considera que la democràcia i la llibertat d’expressió són valors nuclears a la nostra societat. En aquest sentit donem suport a les institucions que exerceixen l’autogovern de Catalunya i volen garantir els drets, les llibertats, la democràcia i el dret a decidir.

Condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’estat per impedir el referèndum de l’1 d’octubre i donem tot el nostre suport a les més de 800 víctimes.

– La Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues vol donar suport a les mobilitzacions que en aquest sentit es produeixin a Catalunya arreu del món.

– Com a “botiguers” estem molt avesats a ser constantment “interpel·lats” als nostres establiments per part dels clients, dels nostres proveïdors, de l’espai comercial que formem part, … Aquest és el nostre dia a dia, i ens entusiasma! DEMANEM DIALEG POLÍTIC per trobar una sortida a aquesta situació.

Per tot això, fem un a crida al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

Com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats viscuda duran el dia d’ahir i seguint la crida que han fet TOTS els sindicats majoritaris i la majoria de Patronals en que participem a,

•​Convocar a tota la societat, patronals, empresaris/es, sindicats, treballadors/es, autònoms, entitats, institucions i tots i totes les ciutadanes de Catalunya a una ATURADA DE PAIS el dimarts dia 3 d’octubre.

Fem una crida al conjunt de forces polítiques i socials de l’estat Espanyol i d ‘Europa per a que facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.

Volem recordar que no és cap obligació i que cada botiga té la llibertat de fer el que cregui convenientment, però creiem des de la junta de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues era necessari pronunciar-nos.

A Esplugues, a 2 d’Octubre del 2017

Iban Salvador Martínez

President de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.