@CiUesplugues: Empresa Intel·liGENT. #esplugues

(null)
L’empresa, especialment la industrial, és una font de feina per a les ciutats i pobles que cal cuidar especialment perquè ofereix ocupació a tot el ventall de perfils de formació dels ciutadans. Les empreses que els hi donen serveis, al seu torn, ajuden a potenciar un comerç al detall i de proximitat que completa un panorama econòmic i social que és la base necessària d’una vida ciutadana plena i integrada.

Durant les èpoques de crisi, com la que vivim des del 2008, les empreses industrials tenen més capacitat de repartir la feina entre els treballadors i cercar nous mercats d’exportació per a els seus productes, com ha fet reeixidament part de l’empresa catalana.

Ara, en canvi, tenim una generació de joves que pensava que tenia la vida resolta professionalment en la construcció i es troba sense alternatives.

És per tot això que CiU Esplugues va proposar (al pacte de pressupost 2014) d’ impulsar l’economia productiva fent inversions als polígons consensuades amb els seus agents socials (directius, sindicats i propietaris). És a dir, dialogant i replantejant-nos conjuntament quines són les seves necessitats reals, perquè no es pot preveure tot però sí podem fer quelcom per absorbir les condicions que ens porti el futur.

Els plans que l’equip de govern del PSC tenia, però, no han fet honor a aquest pacte i s’han limitat a continuar amb la seva política de reparació de carrers i places únicament a l’entorn més urbà de la ciutat, sense respectar a més a més el compromís de no afectar l’activitat dels comerços durant les dates de màxima activitat, durant les Festes de Nadal.

És a dir, el PSC no ha considerat que els polígons industrials també són ciutat, són Esplugues, no són un suburbi. Sense oblidar que cal replantejar la mida i capacitat dels polígons, atenent a una lògica supra-municipal, on no tothom pot ser el protagonista principal.

Des de CiU Esplugues opinem que l’equip de govern actual del PSC no vol generar una visió consensuada del conjunt de la ciutat, sinó que només té una concepció antiquada basada en les operacions urbanístiques d’acord amb una manera molt superada de fer política.

Nosaltres aportem idees i mirem de bastir fòrums per canviar aquesta manera de fer del govern municipal. Cal promoure el convenciment col·lectiu i l’enamorament per l’empresa i allò que fa, perquè, malgrat el desànim i els entrebancs, és font d’esperança.

El meu mòbil és 670 890 438 i estic a la vostra disposició.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.