@CiuEsplugues: Ciutat intel·liGENT.

IMG_6086.JPG
Fer d’Esplugues una ciutat intel·ligent depèn de com aprofitem els espais de deliberació. Però durant el proppassat ple municipal s’ha aprovat el calendari de dies festius incloent-hi com a tal el 1 de juny de 2015. Considerem que s’hauria d’haver resolt abans de l’estiu al Consell de Ciutat, que resta encara aplaçat “sine die” per l’alcaldia. Així doncs, hi ha marge de millora en dos aspectes:

(1) El retard en la decisió és una desconsideració vers les famílies que fan servir les escoles bressol. Així es va haver d’enviar el calendari escolar al setembre sense aquesta data i ara se n’ha d’informar de nou perquè els pares puguin organitzar-se aquell dia. (2) L’àmbit on s’ha pres la decisió. Malgrat el nostre suggeriment, encara no hi ha un Consell del Comerç ni un Consell Econòmic i Social per valorar aquests temes d’una manera estructurada, participativa i atenent a llurs diferents implicacions.

Instem doncs a fer ús d’aquestes estructures per fer partícips els afectats, amb capacitat d’aprenentatge, acumulant coneixement i convertir-lo en saviesa per prendre millors decisions. Perquè viure millor a Esplugues és possible si tots ens comprometem i fem política intel·ligent!

El meu mòbil és 670890438 i estic a la vostra disposició.

Albert Comellas
Portaveu del Grup Municipali de CiU

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.