(null)
Benvolgudes i benvolguts veïns i veïnes d’Esplugues de Llobregat,

Després de quasi tres anys de trajectòria política treballant per aportar propostes rupturistes al municipi, i donant suport i participant en diferents moviments i lluites, la CUP d’Esplugues de Llobregat hem decidit presentar-nos a les properes eleccions municipals. Hem organitzat un cicle de xerrades per tal de donar a conèixer les propostes marc de la CUP i seguir construint el programa amb la participació de totes i tots.

Ens plau convidar-vos el proper 12 de març a les 19’30h al Casal de Cultura Robert Brilles a la primera xerrada del cicle “Què li falta a Esplugues? De la teoria a la praxi”, on es tractaran els següents temes: habitatge, medi ambient i urbanisme.

Els ponents seran el Pau LLonch (membre de la PAHC Sabadell), Gemma Garcia (Periodista i autora de l’obra, “Els senyors del Boom”) i Roger Castillo (politòleg, periodista i regidor de la CUP Molins). Són persones amb una llarga trajectòria de lluita que ens explicaran les seves experiències i els seus punts de vista que creiem poden ser molt enriquidors per a la construcció d’alternatives a Esplugues.

La CUP som un moviment polític obert i participatiu que volem recollir la voluntat de la ciutadania per tal de teixir una alternativa de ruptura des dels municipis. Volem construir col·lectivament des de cada poble i ciutat un nou país en favor de les classes populars catalanes. És per tot això que aquí, a Esplugues, també volem crear espais de debat on tothom es senti lliure per reflexionar i fer propostes.

Adjuntem el cartell per a que pugueu consultar totes les dades i fer-ne la difusió que cregueu convenient.

Us animem a venir i participar per construir aquest moviment plegats!

CUP Esplugues de Llobregat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.