CERCLE ARTÍSTIC D’ESPLUGUES; La vida des de l’ànima de la Frida Kahlo

A càrrec de Yolanda Martinez i Glòria Martin

El passat 18 de juny, a la Biblioteca la Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat; vam tenir el plaer de conèixer amb més profunditat la història de la pintora mexicana Frida Kahlo.
Mitjançant el seus quadres, se’ns va posar a descobert la seva vida i els seus infortunis, etc. L’acte presentat per l’Esther Ruiz com a directora de la biblioteca; la narració i les explicacions dels quadres a càrrec de Yolanda Martinez i donant-hi resposta en el paper de Frida l’esmentada Glòria Martin.
Felicitar totes dues per treball presentat, així com també agrair a L’Esther Ruiz, directora de la Biblioteca el seu suport per fer possible la presentació. Pel motiu de la commemoració “Cent anys de biblioteques públiques a Catalunya”, a tots els assistents se’ns va fer un regal que va consistir: en el llibre “L’illa dels tresors” un recull de contes d’escriptors i escriptores com ara Maria Barbal, Màrius Serra i d’altres.
Tot seguit en Xavier Ribo, president de l’associació, va dirigir unes paraules als assistents per recordar que aquest esdeveniment s’emmarca dins el 20é aniversari del Cercle Artístic d’Esplugues.
L’assistència a l’acte va comptar amb la presencia d’un gran número de persones; membres i simpatitzants del Cercle Artístic d’Esplugues, així com també gent amb interès pel tema . Donar les gracies a totes les persones que van assistir-hi a l’acte i desitjar retrobar-nos el proper acte d’aquest any d’aniversari.
En acabat la conferencia s’hi va oferir coca i moscatell per els assistents.
Secretari : Enric S. Fuentes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.