Cavalcada de Reis "Sortiu a rebre a Ses Majestats".

20091204-reis-mags

Semblava que no habia d’arribar mai aquest moment, però per fi ja els tenim aqui!. Després de fer un llarg viatge creuant mig món, els Reis Mags d’Orient són a Esplugues. Abrigueu-vos bé, deixeu-vos endur per la nit més màgica de l’any i obriu bé les mans, perquè plouran caramels de totes bandes durant el seguici real.

RECORREGUT:

El seguici té com a punt de partida la Plaça Catalunya i a continuació enfilarà per Av. Cornella, Av. Isidre Martí, carrers Àngel Guimerà, Nou, Laureà Miró, Josep Anselm Clavé, Plaça Sant Lluís Gonzaga, de la Pau, Lleialtat, Enrique Tierno Galvan, Av. Ciutat de l’Hospitalet, Jocs Florals, Molí, Cedres i Serra del Cadí. L’arribada a la rambla Verge de la Merçè està prevista a partir de les 20h.

DIUMENGE 5 (Inici de la desfilada a la Plaça Catalunya:

17,30h Benvinguda als Reis Mags per part d’En Fanguet.

18h Cavalcada dels Reis Mags amb el seguici de patges.

De 20h a 20,30h. Arribada a la rambla Verge de la Mercè.

Entre les carrosses engalanades i patges, tot ajundant els tres Reis, al seu pas per Esplugues, hi seran les entitats: ACAE, AV EL GALL, COLLA DE GEGANTERS, COLLA DE CASTELLERS, CILINDROS REBELDES, DIABLES, BOIETS ESQUITXAFOCS, COLLA DELS TRES TOMBS, DRUMS I TALLER FLAMENCO. Hi col.laboren,a més, el CENTRE JOSEP PONS, CREU ROJA i ETV.

Finalment, en Fanguet acomiadarà els Reis a la rambla Verge de la Mercè. Recordeu que cal anar a dormir d’hora i deixar un fanalet encès a casa per guiar-los el camí.

Font. L’Agenda.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.